SV Zeddam – Sint Joris 1

Elftal foto

Namen

Stand

Home Away Overall
PosTeamP WDLFA WDLFA WDLGDPTS

Hoofdsponsor

Programma en resultaten

juni 2017

05 ma - 14:00
SV Zeddam/Sint JorisVSSP Rekken
Match Report

mei 2017

25 do - 14:00
SV Bentelo 1VSSV Zeddam/Sint Joris 1
Match Report
21 zo - 14:00
SV Zeddam/ Sint Joris 1VSSV Bentelo 1
Match Report
07 zo - 14:00
Terborg 1VSSV Zeddam/ Sint Joris 1
Match Report

april 2017

30 zo - 14:00
SV Zeddam/ Sint Joris 1VSHalle 1
Match Report
09 zo - 14:00
Rijnland 1VSSV Zeddam/ Sint Joris 1
Match Report
02 zo - 14:00
SV Zeddam/Sint Joris 1VSWestendorp 1
Match Report

maart 2017

26 zo - 14:00
VVL 1VSSV Zeddam/SInt Joris 1
Match Report

 

SV Zeddam / Sint Joris 1 – NVC 1

Ruststand: 0-0 , Eindstand: 2-0

Opstelling SV Zeddam/ Sint Joris: Danny Jansen (K), Koen Siebelink, Patrick Kock (A), Niels Blecking, Thijs Elshof, Loek Rikken (Luuk Hartman), Cas Bloemers, Gert-Jan Bod (Danny Oosterink), Thijs Derksen (Stefan Korten), Stefan Bod, Rick Kinnaer

Wissel: Luuk Hartman, Stefan Korten , Danny Oosterink , Rob Keurntjes (K)

Doelpunten:

1-0: Koen Siebelink

2-0: Luuk Hartman

De eerste officiële competitiewedstrijd van het seizoen in de 5C onder de vlag van de nieuwgevormde SV Zeddam/ Sint Joris werd afgetrapt tegen NVC uit Netterden op sportpark de Padevoort.

Een flink aantal supporters uit Zeddam en Braamt zag hoe de mannen van Rudie Tempels gecontroleerd aan de wedstrijd begonnen. De SV gaf weinig kansen weg, maar door een laag baltempo en weinig beweging bleek het moeilijk om tegen het stugge NVC veel kansen te creëren. Een aantal keren kwam er via de zijkanten een aanval door. Zo was Thijs Derksen tot tweemaal toe zijn directe tegenstander te snel af, maar zag een voorzet voorlangs vliegen en 1-op-1 met keeper van Netterden kwam de NVC doelman als winnaar uit de bus.

De tweede helft begon de SV slordig waardoor NVC een aantal keren gevaarlijk voor doelman Danny Jansen op dook. Toch beleef de 0-0 op het bord staan. Na 60min viel Luuk Hartman in voor Gert-Jan Bod. Er kwam wat meer snelheid in het spel van de SV en na 65 min was het Koen Siebelink die goed doorkwam via de linkerkant van het veld, het strafschopgebied in dribbelde en met een beheerst schot de keeper van NVC wist te verschalken in de korte hoek. 10 minuten later was het Stefan Bod die vanaf rechts met een goede actie de bal laag voor wist te geven op de inkomende Luuk Hartman. Met een laag schot schoot hij de 2-0 binnen. De voorsprong gaf de ploeg rust waardoor de laatste twintig minuten het duel eenvoudig werd uitgespeeld en was de eerste overwinning van het seizoen een feit.

Met de eerste drie punten op zak wordt er volgende week in Mechelen gespeeld tegen SVGG. De goede start is gemaakt, op naar een mooi seizoen.

Sportieve groet,

Maarten Vreuls