Zeddam-sint joris VR1 zondag

Zeddam-sint joris VR1 zondag

Zeddam/Braamt – Op het moment van schrijven zijn wij al anderhalve maand onderweg in seizoen 2018/2019, een seizoen dat we ontzettend goed zijn begonnen. Het seizoen begon met 3 bekerwedstrijden: we gingen van start met een uitwedstrijd tegen Pax VR2, die met 0-1 aan de kant werden gezet. De week daarop moesten we aantreden tegen vierdeklasser Loil VR1, opnieuw werd er met 1-0 gewonnen. Ondanks dat de uitslag misschien niet zo overtuigend klinkt, moet hierbij vermeld worden dat het ook 4-0 had kunnen worden! Doordeweeks volgde het rekenwerk al: ‘we hebben aan een gelijkspel genoeg om door te gaan in de beker’. En dat terwijl wij de bekerwedstrijden puur als oefenwedstrijden wilden gebruiken. Onze laatste tegenstander in de beker was De Paasberg VR1. Tijdens de wedstrijd kregen wij ‘complimenten’ van De Paasberg omdat wij zo sportief waren. Zijzelf hielden van wat meer sensatie en enkele speelsters schenen zelfs nooit zonder gele kaart van het veld te gaan. Gelukkig gingen wij hier niet in mee en wonnen we overtuigend met 5-1. Dat betekent dat wij ongeslagen doorgaan in de bekercompetitie. Op 21 oktober is vierdeklasser Gendringen VR1 onze volgende tegenstander.
Toen was het de uitdaging om deze goede reeks door te zetten in de competitie. De eerste competitie wedstrijd was een thuiswedstrijd tegen Longa’30 VR2. In de stromende regen werd er met 3-1 gewonnen. Een week later werd er zwaarbevochten van Trias VR3 gewonnen met 0-1. Al met al, een wervelende ongeslagen seizoensstart. Het schijnt dat onze coaches de linkerachterband van de platte kar al hebben opgepompt J. Dit is natuurlijk maar gein, maar het geeft wel aan dat we als complete team ontzettend trots zijn op de prestaties en dat we veel vertrouwen hebben om een goed resultaat neer te zetten in de competitie! Aanstaande zondag wacht een pittige uitwedstrijd tegen Ulftse Boys/SVGG VR2.

Nog even wat bijzonderheden:

  • in deze anderhalve maand hebben wij al 7 verschillende mannen voor de groep gehad als trainer/leider etc. Super dat jullie elke keer willen bijspringen!
  • ook hebben in deze korte periode al 5 dames het doel verdedigd!
  • de eerste gele kaart van dit seizoen is al gevallen (geheel onterecht natuurlijk!!!)

    Tot zondag,

groetjes van de dames van Zeddam/Sint Joris VR1