Single Blog Title

This is a single blog caption

Bestuur vv Montferland benoemd.

In de Algemene Ledenvergadering gehouden op dinsdag 9 juli 2019 is het bestuur van vv Montferland unaniem benoemd door de aanwezige leden.

Vv Montferland zal geleid worden door twee voorzitters, Ingo Nieling en Wilfried Lubbers. Ingo en Wilfried hebben de taken verdeeld maar zijn altijd aan te spreken op alle onderwerpen die spelen binnen de vereniging. Het bestuur bestaat verder uit Petra Bieleveldt ( secretaris ), Sander Tuit ( penningmeester ), Gert-Jan Bod ( voetbal en activiteiten ) en Patrick Kock ( Communicatie en accommodatie ).

Het eerste bestuur van vv Montferland heeft erg veel zin in de klus om de vereniging verder door te ontwikkelen naar een stabiele en gezonde voetbalvereniging waarin de leden met plezier en passie hun sport kunnen beoefenen.  

Op de Alv werd tevens afscheid genomen van de bestuursleden van vv Zeddam en vv Sint Joris. Met waardering voor het vele en goede werk werden Willie-Jan Tomassen. Lambert Damen, Harm Peeters, Patrick Haller, René Tempel, Michael Hunting, Frank te Pas, Rick Bisselink en Theo Varwijk bedankt met mooie woorden en een aandenken.      

Uit de presentatie van de penningmeesters van vv Sint Joris en vv Zeddam ( Patrick en Rick ) bleek dat zij twee financieel gezonde verenigingen over kunnen dragen aan vv Montferland. De nieuwe Penningmeester ( Sander Tuit ) gaf vervolgens een inkijkje in de begroting van vv Montferland voor het komende seizoen.

Tot slot werd de contributie en de invoering van het kledingfonds vastgesteld en werden er door het bestuur nog een aantal mededelingen gedaan.

Voor wat betreft de mededelingen zijn de planning van de klussendag ( zaterdag 24 augustus ), de familiedag ( zondag 1 september ) en de financiële actie ( begin september ) belangrijk om alvast in de agenda te zetten.

Namens het bestuur van vv Montferland,

Wilfried Lubbers