Alleen maar winnaars bij 3e editie Zeddamse helden toernooi

Alleen maar winnaars bij 3e editie Zeddamse helden toernooi

Onder een bleek zonnetje werd vandaag, zaterdag 2 juni 2018, de derde editie van het Zeddamse helden toernooi gepeeld. De entourage was weer geweldig. 16 teams die strijden om voor een jaar de Zeddamse helden te zijn. In 4 poules werd de onderlinge strijd aangebonden. Jong en oud speelden om winst en eeuwige roem. Maar naast de wil om te winnen was het belangrijkste doel een gezellige en sportieve middag op de Padevoort. Na de voorronden, de kruisfinales, halve finale en het uiteindelijke klapstuk bleken de naobers de sterkste te zijn en wonnen in de finale van de oswaldustokkies (die voor de derde maal op rij de sterkste straat bleken te zijn). Een mooie, gezellige en sportieve middag waarbij alle teams met frisse moed de derde helft in doken onder muzikale begeleiding van DJ Mark. Het bleef nog lang onrustig op de Padevoort.

Uiteraard willen we vooral de vele vrijwilligers bedanken. Zonder jullie hulp is dit toernooi niet mogelijk. En onze dank gaat uit naar Len, Tom en Niels die het toernooi perfect hadden georganiseerd. Bedankt.

En wil je op korte termijn revanche, schrijf dan snel in voor het Bakker Jansen toernooi op zondag 23 juni 2018 in Braamt.